Recreanten

Voor wie?

Herken je je in één van onderstaande uitspraken:

– Ik zou wel willen bewegen maar lopen of joggen spreekt me niet aan.

– Ik zou willen beginnen met lopen, maar weet niet hoe.

– Ik ben al een paar keer begonnen met Start to Run, maar alleen vind ik dit niet zo leuk.

– Ik loop / beweeg voor mijn gezondheid (ontstressen, overgewicht, …).

– Ik loop voor mijn plezier, niet om te presteren.

– Ik wil regelmatig lopen om mijn conditie op peil te houden, maar in mijn eentje kom ik er niet altijd toe.

– Ik wil graag deelnemen aan loopevenementen. Een 5 km, 10 km, 10 mijl of wie weet zelfs een halve of hele marathon staan op mijn verlanglijstje. De behaalde tijd is niet belangrijk, wel het uitlopen.

– Ik heb een beperking en wil graag samen met andere mensen lopen.

Sluit je dan aan bij de recreantengroep van BVAC. We lopen in groep en na de trainingen is er steeds de mogelijkheid om gezellig na te praten en voorbereidingen treffen voor allerlei andere clubactiviteiten.

Waar?

Bij BVAC ben je welkom op één van onze locaties in jouw buurt:

  • Kielpark: waar je op een atletiekpiste en in het park en omgeving kan oefenen. Gevorderde lopers lopen tot aan de Mastvest, de Finse piste rond het Galgenweel en park Den Brandt.
  • Berchem: waar je op een atletiekpiste kan trainen.
  • Antwerpen Centrum: waar je als Start to Runner begint in de buurt van het Stadsmagazijn en later verder oefent in het Stadspark en op de kaaien. Gevorderde lopers verkennen het Galgenweel en het Eilandje.
  • Linkeroever: waar je in het St. Annabos loopt. In deze rustige omgeving lopen de gevorderde lopers tot het Rot en het natuurgebied Middenvijver. Ook het Galgenweel kan op het programma staan.

Hoe begin ik eraan?

Start To Run staat open voor iedereen die op een leuke manier wil gebeten worden door de loopmicrobe. Gedurende 15 weken word je begeleid en kan je genieten van 5 km of 10 km die je al lopend op je eigen tempo aflegt. Twee maal per jaar organiseren we Start To Run sessies. Kijk op onze Start to Run pagina voor meer informatie.

Wil je onder begeleiding je loopdoelstellingen verbeteren en heb je geen behoefte aan Start to Run, dan kan je onmiddellijk aansluiten bij BVAC. Kijk op onze Keep Running pagina voor meer details.

Ben je er nog niet helemaal uit? Heb je nog vragen? Voor meer info kan je steeds terecht bij recreantencoördinator Linda Verberckmoes (☏0477 444 118) of Start to Run coördinator Erna Crols (☏0485 976 925).