Aansluiting en lidgeld

Hoe aansluiten bij de club?

Het atletiekjaar start op 1 november en loopt tot 31 oktober  van het volgende jaar.  Aansluiten bij Beerschot Atletiek kan al vanaf het jaar waarin je 5 jaar wordt.

Wil je eerst eens proeven van onze club alvorens lid te worden?  Geen probleem je hebt recht op 3 gratis proeftrainingen alvorens aan te sluiten. Laat dit weten aan de trainer of coördinator op de locatie waar je komt trainen.

Beerschot Atletiek staat open voor jeugd-, wedstrijdatleten en recreanten.  Ook atleten met een beperking zijn welkom binnen de club.

Je kan ook tijdens het jaar lid worden van Beerschot Atletiek.  Je geniet dan van een korting op het lidgeld in functie van je aansluitingsdatum.

Ben je al lid?  Vanaf 1 september kan je je lidmaatschap vernieuwen door je lidgeld te betalen en een ingevuld aansluitingsformulier te bezorgen aan je trainer.

Wil je beginnen met lopen of je conditie verder opbouwen dan kan je deelnemen aan één van onze Start to Run sessies van 15 weken.

Hier vind je een aansluitingsformulier en formulier mutualiteit.

*Nieuw*  Je kan nu ook online je aansluitingsformulier invullen

Wat zijn de voordelen van je lidmaatschap?

  • Je vrij mag deelnemen aan alle aangeboden trainingen, ook deze op de andere locaties.
  • Tijdens de trainingen en tijdens de door de trainer aangekondigde wedstrijden is er steeds volledige begeleiding voorzien.
  • Je bent aanvullend verzekerd bij eventuele ongevallen tijdens de trainingen en de verplaatsingen van of naar de trainingen. 
  • Wedstrijdatleten ontvangen een startnummer om aan de officiële wedstrijden deel te nemen.
  • Recreanten  krijgen een recreantenkaart en worden lid van Running&Co.
  • Je mutualiteit betaalt een deel van je lidgeld terug.
  • Elk nieuw lid krijgt een T-shirt van Beerschot Atletiek.

Wat is mijn lidgeld?

Het lidgeld voor een volledig atletiekjaar (1 november tot en met 31 oktober) :

GezinsledenVanaf 1 septemberVanaf 1 meiVanaf 1 juni
Eerste€120,00€70€60
Tweede€110,00€70€60
Vanaf derde€100,00€70€60

Opgelet ! in mei en juni is enkel lidgeld voor een nieuw lid en worden er geen kortingen voorzien voor extra gezinsleden !

Stort het lidgeld op de rekening BE55 4029 1919 6144 van BVAC, met duidelijke vermelding van “Lidgeld – naam lid – Trainingslocatie”

Indien nodig kan er een afbetalingsplan worden voorzien.

Vermindering voor kansengroepen

Het lidgeld van Start to Run is €35,00 voor een programma van 15 weken.

Wat zijn mijn plichten?

  • Wedstrijdatleten lopen in de kleuren van de club.  Een singlet of topje (€30,00) moet worden aangeschaft als je lid wordt van Beerschot Atletiek.
  • Wedstrijdatleten verwittigen op tijd wanneer ze niet deelnemen aan een wedstrijd.  De boete bij niet op tijd verwittigen is volledig ten laste van de wedstrijdatleet.
  • Toont respect ten opzichte van andere atleten, trainers, bestuursleden en ouders.

Heb je een ongeval?

Vul dit aangifteformulier ongeval in en mail het naar info@beerschot-atletiek.be of geef het zo snel als mogelijk aan je trainer.