Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reuzenloop Borgerhout

5 mei @ 11:30 - 20:00

Het ene parcours is nog uitdagender dan het andere, maar elk op maat een andere doelgroep. Dat wordt een moeilijke keuze!

Opgelet:

Wil je het parcours liever wandelen dan lopen? Dat kan, maar enkel met vertrek om 13.35 uur (wave 2). Wandelen duurt uiteraard wat langer en anders sta je mogelijk voor een gesloten deur bij De Roma.

Hou rekening met trappen in de gebouwen op onze parcours. Met een buggy lopen wordt dus moeilijk.

Onze start en aankomst zijn op buurtfeest KrugerKnal op het Krugerplein. Daar ligt voor elke deelnemer een medaille te wachten.
Parcours  Highlights

  • 10 km – Reuzin:

Parcours Reuzin is voor de ervaren loper. Loop o.a. door het Stuivenbergziekenhuis, de Peperbuskerk en ontdek de Turkse moskee. We lopen ook dwars door de mooiste concertzalen zoals De Roma en Trix en passeren door Park Spoor Noord en Spoor Oost.

  • 5 km – Reus:

Parcours Reus blijft ‘downtown Borgerhood’: via de Turnhoutsebaan De Roma binnen, daarna betreden we ons majestueuze districtshuis om via de Centers en de Peperbuskerk terug richting finish en feest te rennen.

  • Kinnebaba – kidsrun

Kidsrun op het Krugerplein voor kinderen tussen 7 en 10 jaar. Aan de finish wacht een medaille voor alle lopertjes!

  • Dolfijn – kidsrun

Kidsrun op het Krugerplein voor kinderen tussen 4 en 6 jaar. Aan de finish wacht een medaille voor alle lopertjes!
Wil jij al eens op verkenning? Via volgende links kan je het volledige parcours al ontdekken. Let wel… enkel tijdens de Reuzenloop mag je zomaar gratis binnen lopen in de bouwen, niet tijdens je verkenning dus.

Geen afgesloten straten
Na jullie enthousiasme hierover, kozen we voor dezelfde formule als vorige jaren om te lopen volgens de geldende verkeersregels, zonder parcoursafsluitingen.